nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

VAREND WOONSCHIP

€ 139.500 k.k.

Passagiersschip met 2 dekken binnen waarbij het bovenste dek een ruime salon heeft die is voorzien van tafels en stoelen alsmede een bar die volledig is uitgerust met onder andere 2x biertap. Tevens bevindt zich op het gelijke niveau een toilet en achter de gang is de professionele keuken gesitueerd met een separate spoelkeuken. Verder naar achteren is de oude achterroef die op het moment in gebruik is als berging maar eventueel opnieuw is in te richten als woning. Vanuit de gang is er een trap naar benedendeks waar zich de hoofd toilettengroep bevindt. Verder naar voren is een lounge/dansvloer met bar die is voorzien van 2x biertap. Het zonnedek is voorzien van tafels en stoelen. De stuurhut bevindt zich voorop het bovendek en is verder voorzien van alle noodzakelijke apparatuur.

Ze is gebouwd in 1925 bij scheepswerf Bodewes, NL-Foxhol. Haar afmetingen zijn: ca. 24.65 x 5.04 x 1.20 m. Ze is voorzien van een 117 Pk/ 87 kW DAF dieselmotor, Froling centrale verwarming op diesel, ZF elektrisch / hydraulisch koppeling , acculader, Hatz diesel 35 kVA generator, gesloten koelingssysteem, 2x brandstoftank, drinkwatertank.

Verder beschikt het schip over een zeer professioneel uitgebreid kombuis, een 8-pits kooktoestel op gas, 2x gasoven, magnetron, 6x koelkast, 2x vriezer, afwasmachine, 2x roestvast stalen frituurpan, 4x biertap, 9 toiletten.

De stahoogte in de salon (ca.) 2,02 m, gang / corridor (ca.) 1,97 m, kombuis / keuken (ca.) 1,97 m, achterroef (ca.) 1,91 m, onderdeks (ca.) 2,00 m, stuurhut (ca.) 2,02 m.

Het schip is voorzien van een CVO/CBB,  zone 3 en 4, voor 92 passagiers. Geldig tot: 04-10-2017.

De verkoper is eventueel bereid om de nieuwe eigenaar te assisteren bij het overnemen van de huidige exploitatie. Een echte aanrader.

Varend woonschip, geen ligplaats

Specificaties Varend woonschip :

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 24.65 x 5.04 x 1.20
  • Makelaar: Doeve Makelaars
  • Meer informatie?
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61