nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

VAREND WOONSCHIP

€ 129.500 k.k.

Voormalige Haringlogger, omgebouwd tot een wereldwijd varend charterschip. Gebouwd in 1911 bij Scheepswerf Vuijk, NL-Capelle aan den IJssel.

Vanaf 2005 volledig gestript, verlengd met ca. 5 meter, voorzien van ca. 60% nieuwe huidbeplating en nieuwe dekken en dekhuis. Tevens zijn er nieuwe waterdichte schotten en nieuwe op maat gemaakte diesel-, water- en vuilwatertanks geplaatst. De gehele verbouwing is gedaan met het oog op het schip weer als charterschip onder klasse in de vaart te nemen.

Haar afmetingen zijn: ca. 31.35 x 6.60 x 1.70 m. Ze is voorzien van een 443 Pk/326 kW Caterpillar V8 diesel motor, Dong-I hydraulische koppeling. De hoofdmotor  is volledig conform Caterpillar specificaties door Pon Cat gereviseerd (kosten ca. 40.000 euro ex BTW) en zijn er 2 nieuwe Caterpillar fluistergeneratoren aangeschaft en geplaatst (kosten in totaal ca. 68.000 euro ex BTW). De hoofdmotor en de generatoren dienen nog in bedrijf genomen te worden.       

Verder zijn er nog veel zaken aanwezig om het schip verder af te bouwen. In onze ogen zeer geschikt om eventueel weer in te gaan zetten in de chartervaart maar zeker ook zeer geschikt om in te richten als Varend Woonschip aangezien ze een mooie holte heeft maar ook haar breedte mee heeft. Veel binnenvolume.

Varend woonschip, geen ligplaats

Specificaties Varend woonschip :

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 31.35 x 6.60 x 1.70
  • Makelaar: Doeve Makelaars
  • Meer informatie?
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61