nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

VAREND WOONSCHIP

€ 149.000 k.k.

Stoer en goed onderhouden rondspant kotterjacht naar een ontwerp van Pieter Beeldsnijder. Dit varend woonschip is zeer geschikt voor permanente bewoning.

Ze is gebouwd in 1974 bij Scheepswerf Fa. C.A. Engelaer & Zonen, NL-Beneden Leeuwen. Haar afmetingen zijn: ca. 16.55 x 4.85 x 1.50 m. Het schip heeft een doorvaarhoogte van ca. 3,45 m (alles plat).

Ze is voorzien van 2x 138 Pk (2x 101 kW) DAF dieselmotor, kiel koelingssysteem, PRM hydraulische koppeling reductie 1:4, acculader, generator, elektrische waterpomp. De isolatie aan boord is met steenwol.

Ze is onder andere voorzien van een koelkast, vriezer, wasmachine, droger, boiler, pelletkachel met CV en een inductie kookplaat. Tevens beschikt ze over zonnepanelen en een aggregaat. De twee aanwezige motoren worden middels kimkoeling gekoeld.

De indeling van voor naar achter is als volgt: gastenhut, badkamer met douche en toilet, hut met wasmachine, droger en voorraadruimte, eigenaarshut met 2-persoons bed. De stuurhut en het kombuis bevinden zich gezamenlijk midscheeps. Geheel achterin is de salon en tenslotte het achterdek met een rondzit.

De stahoogtes in het schip zijn als volgt: voorste hut (ca.) 2,00 m, badkamer / toilet (ca.) 1,86 / 1,92 m, eigenaarshut (ca.) 1,90 m, gang / corridor (ca.) 1,90 m, stuurhut (ca.) 1,86 m, salon (ca.) 1,99 m.

Het schip is voorzien van een CVO, zone 2 Nederland, zone 3 en 4.

Het schip is zeer geschikt om kustwateren, Europese kanalen en rivieren te bevaren.

Varend woonschip, geen ligplaats

Specificaties Varend woonschip :

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 16.55 x 4.85 x 1.50
  • Makelaar: Doeve Makelaars
  • Meer informatie?
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61