nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

VAREND WOONSCHIP

€ 99.500 k.k.

Voormalig binnenvaart vrachtschip dat is ingekort en vervolgens heringericht tot een varend woonschip. Door deze verbouwing heeft het schip op deze lengte een unieke breedte wat weer veel binnenvolume oplevert. De ruime stuurhut en de achterroef zijn nog origineel. Ze is gebouwd in 1924 bij Scheepswerf van Suylekom, NL-Raamsdonksveer.

Haar afmetingen zijn: ca. 20.20 x 5.02 x 0.85. Ze is voorzien van een 115 Pk / 85 kW Fiat Aifo dieselmotor, Guival centrale verwarming, Masson ND3 hydraulische koppeling, acculader, 6,5 Pk Petter diesel generator, drinkwatertank, warmwatersysteem middels geiser & boiler, keuringsrapport van het onderwaterschip is aanwezig .

De isolatie aan boord is met glaswol. De betimmering is netjes aangebracht en bestaat uit watervast gelijmd multiplex, mahonie interieur en hardhouten vloeren.

De doorvaarhoogte is ca. 3,75 m (alles plat).

In de achterroef is een ruime eigenaarshut met en suite badkamer en toiletruimte. De stuurhut is voorzien van een bank met tafel. In de salon is een ruime keuken gesitueerd en verder naar voren bevindt zich een 2de hut met en suite badkamer. In het vooronder zijn 2 kooien die op het moment niet in gebruik zijn.

De kombuis/keuken bestaat uit een 4-pits gas kooktoestel, oven, koelkast, vriezer, warm & koud stromend water, afwasmachine.

De stahoogtes zijn als volgt: vooronder (ca.) 1,78 m, badkamer / toilet voor (ca.) 1,90 m, hut (ca.) 1,90 m, salon (ca.) 2,05 m, kombuis / keuken (ca.) 1,93 m, stuurhut (ca.) 1,88 m, achterroef (ca.) 1,89 m, badkamer / toilet achter (ca.) 1,88 m, toilet (ca.) 1,86 m.

Ze is zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren.

Varend woonschip, geen ligplaats

Specificaties Varend woonschip :

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 20.20 x 5.02 x 0.85
  • Makelaar: Doeve Makelaars
  • Meer informatie?
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61