nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

VAREND WOONSCHIP

€ 69.500 k.k.

Voormalig zeilend binnenvaart vrachtschip dat in de jaren dertig is verlengd is tot haar huidige lengte. In de afgelopen gelopen jaren is ze vooral gebruikt als recreatie schip maar daarvoor is ze een aantal jaren ingezet als kleinschalig charterschip. Ze is gebouwd bij Scheepswerf M.M. van der Werf, NL-Sneek. Het schip verkeert in een goede staat van onderhoud en is in 2015 nog gekeurd. De rompvorm maakt haar een snelle zeiler en ze is zeker een bezichtiging waard.

Haar afmetingen zijn ca. 19.17 x 3.51 x 0.80 m. Ze is voorzien van een 120 Pk / 88 kW Ford Lehman diesel motor, generator, hydraulische koppeling, Victron Multiplus combi omvormer/lader en 2x 750 liter drinkwatertanks . Het koelsysteem is gesloten door middel van koelpijpen.

De isolatie aan boord is met steenwol. De betimmering is aangebracht met grenen vloeren en multiplex. De huidige inrichting maakt het ook mogelijk om het schip vrij eenvoudig aan te passen om aan boord te kunnen gaan wonen.

De stahoogtes zijn als volgt voor (ca.) 1,60 m, midscheeps (ca.) 1,93 m, toilet (ca.) 1,89 m, salon (ca.) 1,90 m, achterroef (ca.) 1,81 m.

Haar doorvaarhoogte is ca. 17,40 m en met gestreken mast(en) 2,55 m.

Ze is zeer geschikt om de Europese kanalen en rivieren te bevaren maar ook de kanalen en rivieren in Frankrijk behoren tot de mogelijkheden.

Varend woonschip, geen ligplaats

Specificaties Varend woonschip :

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 19.17 x 3.51 x 0.80
  • Makelaar: Doeve Makelaars
  • Meer informatie?

     
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61