nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

VAREND WOONSCHIP

€ 106.000 k.k.

Voormalig binnenvaart vrachtschip dat volledig is heringericht tot een varend woonschip. Voorzien van vrijwel alles wat nodig is om aan boord te wonen en ook zelfstandig te varen. Ze is gebouwd in 1924 bij Scheepswerf Fikkers, NL-Foxhol.

Haar afmetingen zijn ca. 22.25 x 4.38 x 1.00 m. Ze is voorzien van een 85 Pk / 62 kW DAF diesel motor die in 2009 gereviseerd geplaatst is. Verder beschikt het schip over: kachel op hout, centrale verwarming (is voorbereid), elektrische boegschroef, hydraulische koppeling, acculader, omvormer, Lombardini diesel generator, 2x 450 liter aluminium brandstoftank, 1x 600 liter rvs drinkwatertank, 1x 400 liter aluminium vuilwatertank.

Het schip is grotendeels geïsoleerd. Voor de betimmering zijn diverse materialen gebruikt, okume interieur en systeem plafonds. Grotendeels vernieuwd, er is op verschillende punten in het interieur nog wat afwerking noodzakelijk maar alles in ogenschouw nemende is dit schip zeker de moeite waard.

Voorzien van een buitenstuurstand op het dak waardoor op het moment de doorvaarthoogte vrij hoog is, t.w. ca. 3,70 m. Het is mogelijk om deze voorziening te verwijderen waardoor de doorvaarhoogte ca. 3,00 m wordt.

Het is een interessant project om af te maken (intimmeren), door iemand met 2 rechter handen of in te laten timmeren door een werf.

Ze is zeer geschikt om de Europese en Franse kanalen en rivieren te bevaren.

Er is een keuringsrapport van het onderwaterschip aanwezig (10-2016).

Varend woonschip, geen ligplaats

Specificaties Varend woonschip :

  • Casco: Staal
  • Afmeting: 22.25 x 4.38 x 1.00 m
  • Makelaar: Doeve Makelaars
  • Meer informatie?

     
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61