nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

WOONARK Vijfhuizen

€ 419.000 k.k.

Dubbele woonark aan de Ringvaart bij Vijfhuizen

Vijfhuizen is een van de oude dorpen in de Haarlemmermeer. De dubbele woonark in de ringvaart heeft een verbluffend mooi uitzicht over de Meerwijkplas en de weilanden. Vanaf deze ligplaats is het buitenleven verrassend goed te combineren met de logistieke mogelijkheden van de randstad en Schiphol.

Achter de schutting ligt - heerlijk beschut - het grote vlonderhouten terras. Vanaf de walkant is er nauwelijks inkijk. Voor hete dagen is er op de omloop aan de zijkant nog een terras boven het water.

Eenmaal binnen, heb je op de bovenste verdieping, dankzij de grote ramen en schuifpui, een benijdenswaardig uitzicht. Hier kun je je nauwelijks voorstellen dat je zo dicht bij Amsterdam en Schiphol bent. De doorlopende laminaathouten vloer werkt rustgevend en verbindend en zorgt dat de ruime woonkamer en praktische open eetkeuken naadloos in elkaar overlopen. De keuken ligt over de volle breedte van de ark en is van alle gemakken voorzien, waaronder een 5-pits kookplaat, een ruime oven en ingebouwde afzuigkap.

In het woongedeelte is een open haard geplaatst.

Vanaf de hal is er toegang tot het aparte toilet, met fonteintje, en de ruime badkamer. De opvallende zwart/witte tegels worden gecombineerd met modern sanitair, dubbele wastafel en inloopdouche.

In het souterrain liggen maar liefst 5 slaapkamers, die variëren in grootte. Uiteraard kan hier ook een kantoor-/studeerruimte van worden gemaakt of een fitnessruimte voor de sportieveling.

Op de benedenverdieping bevindt zich ook de technische ruimte. De ark beschikt over mechanische ventilatie, boiler en veel opbergruimte. In het tuinhuis is er voldoende opbergruimte. Hier is ook de apparatuur voor de oliegestookte cv geplaatst.

De ark biedt veel vierkante meters woonplezier voor een aantrekkelijke prijs. Maak snel een afspraak met Hans Willemsen op 06-53660559. Wellicht geniet je dan nog deze zomer van het schitterende uitzicht!  

Woonark, Ringvaart-Cruquiusdijk 232 Vijfhuizen

Specificaties Woonark Vijfhuizen:

  • Casco: Beton
  • Afmeting: L x B x H 18 x 6 x 3.85
  • Makelaar: AWN
  • Woonoppervlakte: 190 m2
  • Meer informatie?
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 11