nieuwsbrief

meld je hier
aan voor
waterwonen
nieuws

aanmelden

WOONARK

€ 89.000 k.k.

Deze goed verzorgde woonark, met een woonoppervlak van 150 m2, zoekt een nieuwe ligplaats. Heeft u een ligplaatsvergunning voor een dubbellaags ark van 16 x 5 x 5 meter (lxbxh)? Dan zou dit weleens het antwoord op uw wensen kunnen zijn.

De moderne ark heeft veel karakteristieke kenmerken, waardoor een eigen uitstraling is gecreëerd. Het betreft een betonnen casco, met  houtskelet opbouw. De walzijde is behoorlijke ingetogen, wat garant staat voor veel privacy.

De entree, met ruime hal, ligt ongeveer in het midden van de ark. De verrassing is dan ook groot bij het betreden van de woonkamer aan je linkerhand, met afgeronde hoek van glas, waar het daglicht ruimhartig binnenstroomt. Voor kille dagen is er een grote gashaard.

De houten vloer loopt door over de volle lengte van de bovenverdieping, waar een rustieke open keuken aan de andere kant van de ark is geplaatst, met kookeiland en open eetgedeelte. Hier is voldoende ruimte om gasten te ontvangen en te entertainen. Uiteraard is de keuken van veel inbouwapparatuur (o.a. rvs-afzuigkap en koelkast) voorzien. Aan de walzijde zijn ter hoogte van de keuken twee extra brede glazen schuifdeuren gemonteerd.

In het onderste deel ligt - recht onder de woonkamer - een ruime ouderslaapkamer, met open toegang naar de badkamer. Hier beschikt u over een jacuzzi, aparte douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Op deze verdieping ligt ook nog een apart toilet met fonteintje. De sanitaire ruimten zijn uitgevoerd in dezelfde zachte tinten voor vloer- en wandtegels, die veelal doorlopen tot het plafond.

De ark is gebouwd in 2005 en voldoet aan de eisen van de tijd, waaronder vloerverwarming. De twee verdiepingen worden verbonden door een solide houten trap.

Wilt u een bestaande woonark vervangen of beschikt u over een ligplaats met vergunning voor het afmeren van een dubbele woonark van dit royale formaat? Neem dan contact op met Hans Willemsen op 06 - 53 660 559 voor de details van deze dubbellaags woonark. Voor bezichtiging zult u vooralsnog naar Eindhoven moeten reizen.

Woonark, geen ligplaats

Specificaties Woonark :

  • Casco: Beton
  • Afmeting: 16,08x5,04x5,10 lxbxh
  • Makelaar: AWN
  • Woonoppervlakte: 150 m2
  • Meer informatie?

     
Uw e-mail adres:
Stuur naar vriend(in):
Omschrijving (optioneel):
Overig aanbod in deze prijsklasse
Aantal objecten 61